lisha* 2010.01.05. 17:39

Őrült szerelem :)

Örök szerelem, titkos vágyódás.

Első kínzó szerelmi csalódás.

Soha meg nem értett örökös kínlódás.

Felejtés, hatalmas óceán, gyötrődés.

 

Főszereplőnk még mindig Gracie, de új fiúval, a neve Ian. Kapcsolatuk egész régen kezdődött, gyerekként, később együtt nőttek fel.:) Most, hogy Gracie elszalasztotta mindkét esélyét, a legcsalódottabb, hiszen nem tud nélküle élni. De ne rohanjunk ennyire előre, kezdjük az elején :)

2003.

Gracie és Ian évfolyamtársak. Még kicsk, alig negyedikesek. Gracie a kis rózsaszín hajpántos kislány, mindig tetszeni akart Iannek, a kisfiú szíve azonban másé volt. A lány neve Emily. Alsósoknál...ugyebár a tipikus "járás" persze Gracieéket sem kerülte el. Ian és Emily "jártak". Ha egyáltalán lehet így megfogalmazni :D De...persze ez a kisfiú-kislányszerelem sem tartott sokáig, hiszen Emily másik iskolába ment át. Gracie ennek örült, hisz végre csak ővé lehetett az áhított fiú.

Teltek, múltak az évek, Ian és Gracie nagyon jó barátok lettek. Ian sokat kísérte haza a lányt, beszélgettek a kapu előtt , déluánokon át. Egy évfolyami kiránduláson aztán a busz hátuljában elcsattant egy csók. Fogadásból persze. :) Aztán elkezdődött a nyár, és egyre többet beszélgettek, míg nem eljutottak ahhoz a ponthoz, hogy járjanak.

Gracie az elején élvezte, ámde rá kellett jönnie, hogy akármilyen helyes a srác, mégsem szerelmes belé. Egészen más elveket képviseltek, és nem is találkoztak valami sokat. Gracie amikor megmondta Iannek, a fiú összetört. Nem értette mit rontott el. Korán volt ez mindkettőjüknek.

Elkezdődöt a következő év, se vele, se nélküle kapcsolatuk vol. Barátok voltak, nagyon is jó barátok. De csak ennyi.

 

 

Újabb évek teltek el, amikor Gracie úgy érezte, beleszeretett a fiúba. A fiú is így érzett, de félt elmondani. Félt hogy akkor a lány megalázza majd, és kineveti. Így hát szenvedett, és nézte Gracie fiúit. Nem akart ő lenni a következő a "sorban". Különleges akart lenni a lány számára, nem a következő szerencsétlen áldozat. Ha kell, akkor úgy, hogy nem mondja el, valójában mit érez, és marad csak a barátja. Ám mikor Gracie elmondta neki hogy szereti, annyira boldog volt, hogy felugrott és hosszasan, forrón csókolóztak.

A következő héten Gracie megbánt mindent. Hogy újra butaságot csinált, hogy tönkreteszi azt a fiút, de nem akarta szenvedtetni, így hát elmondta neki. Újabb szenvedés, és megint hosszú ideig nem beszéltek egymással.

Gracie teljesen megértette a fiút, ámde hónapok múlva vágyakozott utána. És most is azt teszi. Talán sosem bocsájtja meg magának, hogy akkor elengedte Iant. Soha nem felejti el, hogyan nézett rá utoljára, hogyan engedte el végleg a kezét. Soha nem fog még egy ilyen fiút találni , aki ennyire szerette őt, minden hibája ellenére, aki mindig mellette állt, sosem fordított neki hátat. Mindig ő volt ott, ha Gracienek bánata volt, ha valaki szakított vele. Gracie ott feküdt az ölében, csak sírt és sírt, bele sem gondolt hogy ez mennyire rossz Iannek, de elviselte, és vigasztalta. Ő lesz neki mindig a leges legjobb barátja, de sosem fogja elmondani Iannek, hogy nem csak a barátja akar lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lisha.blog.hu/api/trackback/id/tr821649274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása