lisha* 2010.01.14. 16:19

Félelem.

 Újabb szörnyű hírt hallottam nemrég. Az egyik barátomat megverték. Hogy miért ? Nem volt nála cigi. Odament hozzá 4 srác. Mennyire furcsa, hogy egyedül soha, senki nem mer kötekedni. Undorító dolog, hogy pont olyan emberekbe kötnek bele, aki tényleg nem áratana senkinek. Odamentek hozzá, cigit kértek. Nem volt nála. Hát mi sem egyszerűbb, kössünk bele! Elvették a pénzét, a telefonját, és ha ez nem elég megaláztatás, még jól megverték. Soha nem értettem az ilyen embereket.

 

Következő héten ugyan ez. Hát hol marad itt bármi jele az emberi tiszteletnek? Undorító erőszak.

A tibeti harcművészetekben, nem az erőszak vezérel. Az emberek a belső békéjüket keresik. Soha nem a másik ember bántása a lényeg. Szavakkal, segítséggel bárkit meg lehetne változtatni. De senki nem törödik ezekkel. Kit érdekel az a pár szerencsétlen idióta...-így vélekednek róluk.

 

Szörnyű, undorító dolgok vannak.

Már félek bárhova menni. Ki tudja mikor kötnek belém, csupán szórakozásból. Pláne, hogy amilyen környéken lakom...Városközponttól nem messze, azt hinné az ember, semmi nem történhet. Megint nem gondolkoztam.

Következő hét, újabb beszámoló. Újabb ismerősömmel történt meg ugyanaz. És persze a körülötte álló 25 ember nem vette észre az ordibáló srácokat. Szerintem se... hiszen egy 200 négyzetméteres területet nem lehet belátni. Hisz a Security sem látta. Bizonyosan az irodában dekkolt ahogy szokott... Szóval, szerintem senki ne mászkáljon sötét helyeken egyedül...

Mondjuk egy nagy, erős, izmos pasival:$

 

puszika;) <3

A bejegyzés trackback címe:

https://lisha.blog.hu/api/trackback/id/tr31672287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása