lisha* 2009.12.30. 18:13

Poligamy történet

Igen, ma láttam, de elég vegyesek az érzelmeim a film iránt :)

Ne nézze meg olyan, aki nemrég szakított, se olyan, aki nem szereti az érzelmes filmeket. Főként az egész film egy elven alapszik. " Nem tudod mid van, amíg el nem veszíted" Hát pontosan ez történt.

  András ( Csányi Sándor ) és Lilla ( Tompos Kátya) új lakásba költöztek. Lillának elvárásai vannak a jövővel kapcsolatban; gyereket szeretne. András viszont talán még nem is gondolt ebbe bele. Egy nap Lilla elhívja Andrást, hogy ebédeljenek együtt. Szembeül vele, András pedig egyre kíváncsibb, mi lehet az oka annak hogy Lilla ilyen titokzatos. Csak ülnek egymással szemben, ekkor Anrásnak leesik. Lilla terhes. Csak ül, és nem tudja hova tenni, hogy hogy történt. Talán örül, de fél is. Nincs felkészülve erre. Csak fekszik az ágyban, és hosszan csak a plafonre mered, amíg el nem alszik.

 

Reggel azonban egy másik Lillával találja szembe magát.

El sem tudja képzelni, mi történt vele. Új Lilla, akiről mindenki tud , a barátai, a családja, épphogy ő nem. Őrültnek nézik, ellenben a pszihológusával, aki végre örül, hogy András mégse annyira normális. Amikor kezdi megkedvelni az új Lillát, lefekszik vele, és láss csodát; reggel újabb Lilla fekszik mellette. Elkezdi élvezni, hogy megcsalhatja az Ő igazi Lilláját, méghozzá bármilyen bűntudat nélkül. De ahogy telik múlik rájön, hogy neki az Ő lillája kell, az akivel 5 évig együtt volt, az akibe András beleszeretett.

  De nem fogom lelőni a poént. Nézzétek meg ti ...:)Azért el kell ismernem, hogy azért aranyos kis romantikus film. Humoros is...Persze ha elmentek és megnézitek tuti hogy ott lesz a tipikus "mindenen röhögő" férfi vagy nő. Én kifogtam egy ilyet rögtön magam mellett, de tudjátok mit? Élveztem. na meg persze az utánozhatatlan sajtos nachost, és a felvizezett citromos Liptont. <3

A lényeg, hogy mindent és mindenkit becsüljünk meg aki hozzánk tartozik és szeret minket :) Hisz nem tudhatjuk mikor váltja fel őt egy " új Lilla" :)

            

puszi mindenkinek:)

A bejegyzés trackback címe:

https://lisha.blog.hu/api/trackback/id/tr841633315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása